Bavinckhouse

OFFICEZ BAVINCKHOUSE, flexibel groeien tussen het groen

Comfortabel ondernemen op de rand van Amsterdam Zuid

OFFICEZ BAVINCKHOUSE ligt op Business Park Kronenburg in Amstelveen. Een ruim opgezet park met veel groen, brede lanen en water. In het Business Park overheerst rust en ruimte. De ligging ten opzichte van Amsterdam Zuid WTC en de Zuidas is ideaal.

BAVINCKHOUSE is een uniek, nieuw ontworpen business center met flexibele werkruimtes. Het bijzondere pand bestaat uit een hoofdgebouw en een zijvleugel en heeft zes verdiepingen. De twee delen zijn met elkaar verbonden door een indrukwekkende hal die aansluit op de entree. Elke dag weer een inspirerende binnenkomer.

WAAROM BAVINCKHOUSE

 • Werken in de rustige, groene omgeving van Business Park Kronenburg.
 • Binnenkomen in een markant, stijlvol en inspirerend gebouw.
 • Zeer goed bereikbaar zijn, met de Zuidas om de hoek.
 • Profiteren van een mooie mix van grote en kleine huurders in één pand.
 • Direct aan de slag in een luxe, volledig ingericht kantoor, voorzien van Kinnarps kantoormeubilair.
 • Het gemak van winkelvoorzieningen in de directe omgeving.

Buiten rustig en groen, binnen dynamisch

U deelt OFFICEZ BAVINCK HOUSE met andere gedreven en inspirerende ondernemers. De fraai en luxe gestylde ontmoetingsplekken door het hele pand, bieden de mogelijkheid voor inspirerende ontmoetingen. Ook op het Business Park zelf zijn veel gerenommeerde bedrijven gevestigd. Hier vindt u de rust, maar ook de dynamiek om te groeien.

Ideaal tussen binnenstad en vliegveld

Snelweg, trein, tram en metro in de buurt

OFFICEZ BAVINCK HOUSE is zeer goed bereikbaar. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. U zit snel met de auto op de Ring A10 of op de A9. Sneltramhalte Kronenburg is op minder dan 10 minuten loopafstand. Met de tram of metro staat u binnen 5 minuten op trein- en metrostation Amsterdam Zuid WTC en ook de Amsterdamse binnenstad, de Zuidas en luchthaven Schiphol zijn goed en makkelijk bereikbaar.

Waarom kiezen voor OFFICEZ BAVINCK HOUSE?

 1. Rustige, inspirerende locatie. Werken op een groene locatie in Amstelveen met Amsterdam Zuid WTC om de hoek.
 2. Perfect bereikbaar. U zit binnen een paar autominuten op de A10 en de A9. Amsterdam Zuid WTC is dichtbij. Metro- en tramhalte ligt op loopafstand. Eigen parkeerplaatsen, oplaadpunten voor elektrische auto’s.
 3. All-in en flexibel. Focus voor 100% op uw onderneming. Huur opzegbaar per maand.
 4. Stijlvol en luxe. Doe zaken in stijl. Volledig ingerichte luxe werkkamers en vergaderruimtes. Fraai ontworpen openbare ruimtes. Sfeer, stijl en kwaliteit.
 5. Ontmoeten en groeien. Netwerk met andere inspirerende ondernemers in het pand. Groei onbezorgd en krimp net zo makkelijk weer in.

BAVINCKHOUSE

2437
253WERKRUIMTES
8VERGADERRUIMTES
41BEDRIJVEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in