OFFICEZ BUNNIKSTAETE, ondernemen in het centrum van NL

Flexibele kantoorruimte direct naast de A12 bij Utrecht

Op een paar kilometer van Utrecht, direct naast de A12 staat OFFICEZ BUNNIKSTAETE. Een bijzonder kantorencomplex op een prachtlocatie. U vindt er luxe, volledig ingerichte werkruimtes in verschillende groottes.

Het fraaie complex naar bijzonder architectonisch ontwerp heeft indrukwekkende gevels met veel glas. In OFFICEZ BUNNIKSTAETE maakt u een vliegende start met uw (inter)nationale onderneming.

WAAROM BUNNIKSTAETE

  • Werken in een en groene, levendige, inspirerende omgeving met Utrecht om de hoek en openbaar vervoer voor de deur.
  • Lunchen en netwerken in een nieuw en hippe “Canteen” in het pand.
  • Profiteren van een mooie mix van grote en kleine huurders in één gebouw.
  • Direct aan de slag in een volledig ingericht kantoor, voorzien van luxe kantoormeubilair.

Op kantorencomplex Entrada te Bunnik

Flexibel werken op een toplocatie

OFFICEZ BUNNIKSTAETE ligt direct aan de A12 in Bunnik. OFFICEZ BUNNIKSTAETE maakt onderdeel uit van het ruim opgezette kantorencomplex Entrada. EntradA kenmerkt zich door indrukwekkende gebouwen omringd door veel groen en een riant parkeerterrein. Naast het pand ligt een gratis openbare parkeerplaats, maar u kunt ook een privé parkeerplaats op het complex huren. Net als buiten, ademt het pand ook binnen rust, sfeer en ruimte. De luxe ingerichte werk- en openbare ruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Zodat u zeer comfortabel succesvol zaken kunt doen.

100% focus op uw onderneming

Het enige waar u over na hoeft te denken is groeien

OFFICEZ BUNNIKSTAETE heeft alles in huis voor groeiende ondernemingen van alle groottes. Of u nu in de advocatuur of de reclame werkt, het pand past als een jas. U deelt BUNNIKSTATE met andere inspirerende bedrijven. Die mooie mix van gedreven ondernemers zorgt voor synergie en dynamiek in het pand.

Waarom kiezen voor OFFICEZ BUNNIKSTAETE?

  1. Toplocatie. Succesvol (internationaal) ondernemen op een prachtlocatie. Rust, ruimte, groen en mooi centraal gelegen in NL.
  2. Perfect bereikbaar. U zit binnen een paar autominuten op de A12. Bushalte en treinstation Bunnik op loopafstand. Gratis openbare parkeerplaats naast de deur, eigen parkeerplaats op het complex mogelijk.
  3. All-in en flexibel. Focus voor 100% op uw onderneming. Huur opzegbaar per maand.
  4. Stijlvol en luxe. Doe zaken in stijl. Volledig ingerichte luxe werkkamers en vergaderruimtes. Fraai ontworpen openbare ruimtes. Sfeer, stijl en kwaliteit.
  5. Ontmoeten en groeien. Netwerk met andere inspirerende ondernemers in het pand. Groei onbezorgd en krimp net zo makkelijk weer in.

BUNNIKSTAETE

903
58WERKRUIMTES
2VERGADERRUIMTES
9BEDRIJVEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in