OFFICEZ COMMERCE PARC, ZICHTBAAR ZAKENDOEN AAN DE A9

Flexibele kantoorruimte in Amstelveen

Wie is er niet langs gereden? Langs de A9, naast het complex van KPMG ligt Commerce Parc Amstelveen. Nu zal de naam Commerce Parc u niet zo veel zeggen, maar namen/merken als BDO, GfK en LG des te meer. Zij vestigden zich eerder op deze zichtlocatie, met maximale uitstraling.

In het C-gebouw van dit gewilde stukje Amstelveen heeft OFFICEZ de hand weten te leggen op de gehele begane grond en deze volledig ingericht, met splinternieuw meubilair en van alle gemakken voorzien. 17 luxe kantoorruimtes met ieder 2 werkplekken. Althans, zo is het nu. Want als de indeling niet flexibel zou zijn, is het geen OFFICEZ-locatie.

WAAROM COMMERCE PARC?

 • Werken in de metropoolregio Amsterdam op een absolute zichtlocatie.
 • Droombereikbaarheid: direct aan de A9, met om de hoek A2, A4, A10 én Schiphol.
 • In 5 minuten sta je in Amstelveen centrum, binnenstad Amsterdam ligt op 20 autominuten.
 • Goede koffie, pantryfaciliteiten en bedrijfsrestaurant (van BDO) beschikbaar.
 • Glasvezelnetwerk en in alle ruimtes supersnelle wifi.
 • Kantoren zijn volledig ingericht en voorzien van luxe, nieuw meubilair; deze zijn direct te betrekken.

ONDERNEMEN IN HARTJE RANDSTAD

Amstelveen is hard op weg om het economisch epicentrum van de Randstad te worden. Het aantal bedrijven en organisaties die zich hier vestigen groeit nog steeds. Aan de zuidkant van de metropoolregio Amsterdam heb je dan ook alles onder handbereik: van de binnenstad van Amsterdam tot Schiphol, van Arena tot Amsterdamse bos. En direct daaromheen het Veenweidegebied met zijn vaarten, riviertjes en plassen.

Wist u trouwens dat dit historische grond is? Deze gebieden maakten deel uit van de Stelling van Amsterdam. In de zeventiende eeuw stond hier kruitmolen de Krijgsman, waar buskruit werd vervaardigd. In 1702 werd deze verplaatst naar Muiden. Vandaag de dag herinnert restaurant De Kruidfabriek van Peter en Marieke Lute nog aan die tijd. Prima plek voor een zakenlunch of -diner.

VAN KLEIN NAAR GROTER

OFFICEZ COMMERCE PARC biedt zowel ruimte aan gerenommeerde bedrijven als aan start-ups en alles wat daar tussenin zit. Want dat is het recept van ons concept: de locatie groeit met u mee. Of u één ruimte afneemt, meerdere kamers of de gehele verdieping, het maakt niet uit. Bij bedrijfsuitbreiding groeit OFFICEZ gewoon met u mee. En de huur is iedere maand opzegbaar. Geen zorgen over huisvesting dus, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw onderneming.

Waarom kiezen voor OFFICEZ COMMERCE PARC?

 1. Toplocatie. Succesvol (internationaal) ondernemen op een zichtlocatie aan de A9. Iedereen weet u feilloos te vinden.
 2. Perfect bereikbaar. U zit direct op de A9 en binnen een paar autominuten op de A2, A4 en A10. En volop keuze uit OV met een sneltram/metrohalte en een bushalte van de Zuidtangent.
 3. Ontmoeten en groeien. Netwerken en inspirerende ontmoetingen met andere bedrijven in het complex.
 4. All-in en flexibel. Volledige focus op uw onderneming dankzij per maand opzegbare huur; dat is zorgeloos zakendoen.
 5. Stijlvol en luxe. Zakendoen met allure in volledig ingerichte luxe werkkamers en vergaderruimtes. Fraai ontworpen openbare ruimtes.

COMMERCE PARC

4175
254WERKRUIMTES
8VERGADERRUIMTES
50BEDRIJVEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in