Court Yard

OFFICEZ COURT YARD, werken, groeien en ontmoeten in stijl

Flexibele werkruimte op een markante locatie

Aan de Naritaweg in Amsterdam-Sloterdijk ligt het imposante OFFICEZ COURT YARD. Een bijzonder gebouw met een indrukwekkende glazen entree. Het pand ligt in een u-vorm rondom een aantrekkelijke groenpartij. NS Station Sloterdijk ligt op steenworpafstand.

Het is een gebied dat enorm in opkomst is en waar het bruist van de nieuwe initiatieven. Maar ook gerenommeerde bedrijven als het UWV, De Belastingdienst, Warner Bros en De Telegraaf hebben hun thuis in het gebied rond Amsterdam-Sloterdijk. Een perfecte plek om flexibel en comfortabel te werken aan de groei van uw onderneming.

WAAROM NARITAWEG

  • Werken in een opvallend stijlvol en zeer representatief gebouw.
  • Profiteren van een creatieve en innovatie werkomgeving in een opkomend stuk Amsterdam.
  • Perfect bereikbaar zijn op steenworpafstand van Station Amsterdam Sloterdijk.
  • Niet vastzitten aan een lange huurtermijn.
  • Direct aan de slag in een luxe, volledig ingericht kantoor, voorzien van Kinnarps kantoormeubilair.

Voel de energie van een buurt in opkomst

Het bruist in Amsterdam-Sloterdijk

In het gebied rondom Amsterdam-Sloterdijk gebeurt veel. Er komen steeds meer hotels en vernieuwende horecagelegenheden bij. OFFICEZ COURT YARD is een markant gebouw en valt op in de omgeving. Het kantoorpand is onder bijzondere architectuur ontworpen en straalt sfeer, klasse en stijl uit. Zowel buiten als binnen.

Perfect bereikbaar voor iedereen

Snelweg, trein, tram en metro op een paar minuten

OFFICEZ COURTYARD ligt in het kantorengebied Teleport en is zeer goed bereikbaar. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het pand ligt naast NS Station Sloterdijk en u zit met de auto binnen een paar minuten op de Ring A10 West of op de A5. Binnen zo’n 6 autominuten bent u in de Amsterdamse binnenstad. En ook luchthaven Schiphol is snel en makkelijk bereikbaar.

Waarom kiezen voor OFFICEZ COURT YARD?

  1. Toplocatie. Opkomende buurt met veel nieuwe initiatieven en goede voorzieningen in de directe omgeving.
  2. Perfect bereikbaar. U zit binnen een paar autominuten op de A10 en de A5. NS Station Sloterdijk en metro- en tramhaltes liggen op loopafstand. Eigen parkeerplaatsen, oplaadpunten voor elektrische auto’s.
  3. All-in en flexibel. Focus voor 100% op uw onderneming. Huur opzegbaar per maand.
  4. Stijlvol en luxe. Doe zaken in stijl. Volledig ingerichte luxe werkkamers en vergaderruimtes. Fraai ontworpen openbare ruimtes. Sfeer, stijl en kwaliteit.
  5. Ontmoeten en groeien. Netwerk met andere inspirerende ondernemers in het pand. Groei onbezorgd en krimp net zo makkelijk weer in.

COURT YARD

839
42WERKRUIMTES
2VERGADERRUIMTES
8BEDRIJVEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in