LEKKER AAN DE SLAG OP EEN TOPLOCATIE

Volledig ingericht met nieuw meubilair

Direct aan de slag vanaf € 320 + € 30 servicekosten per maand.
Mogelijkheid tot parkeren in overleg.

De eerste etage van OFFICEZ KENNEMERHAGE is volledig ingericht en stijlvol gemeubileerd en biedt op dit moment plaats aan acht 2-persoons, twee 3-persoons en een 1-persoonskamers, naast een vergaderzaal en informele vergader- en ontmoetingsplekken. Zoals op elke OFFICEZ-locatie is deze indeling flexibel aan te passen aan uw wensen. Zelfs meer uitzicht valt te regelen. Hoe dan? Binnenkort komt ook de achtste verdieping beschikbaar!

Dit staat voor u klaar in OFFICEKENNEMERHAGHE

  1. Huismeester. Er is altijd een huismeester aanwezig om u van dienst te zijn.
  2. Bedraad internet en wifi. Gratis bedraad internet en wifi in iedere werkruimte.
  3. Volledige inrichting. Luxe bureaus elektrische in hoogte verstelbaar, stoelen, verlichting en stoffering. Modern design en splinternieuw. Vrijwel elke kamer heeft naast bureaus een zitje voor informeel overleg.
  4. Goede koffie. Iedere werkgever weet dat de kwaliteit van koffie de werksfeer kan maken of breken. Bij OFFICEZ halen we daarom alleen topkwaliteit in huis. En we zorgen er altijd voor dat het apparaat optimaal werkt en wordt schoongemaakt.
  5. Vergader- en gezellige pantryruimte. Een volledig ingerichte vergaderruimte met flatscreen. Ontspannen lunchen of informeel bijpraten kan in de volledig ingerichte pantry, uiteraard met vaatwasser en ijskast.

WAT ANDEREN ZEGGEN

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in