+
The Garden – Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen
E service@officez.nl
T 020 453 31 35
+
The Garden – Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen
E service@officez.nl
T 020 453 31 35
+
The Garden – Stroombaan 10
1181 VX Amstelveen
E service@officez.nl
T 020 453 31 35
Beschikbaar Vanaf   -   Beschikbaar Vanaf   -   

€170,-*

*excl servicekosten

Rijnpoort

Arnhem

OFFICEZ Rijnpoort

Dé toegang tot succes. Aan de Groningensingel, tussen Gelredome en Immerloopark, verheft zich OfficeZ Rijnpoort, een stervormig kantorengebouw van 40 meter hoog.

Ondernemen met allure in volledig ingerichte luxe werkkamers en vergaderruimtes. Fraai ontworpen openbare ruimtes en een receptie die altijd bemand is. OfficeZ Rijnpoort is de toegangspoort tot succes voor groeiende bedrijven van alle groottes. U kunt zich volledig concentreren op uw onderneming, het pand past u altijd. Als u uitbreidt, groeit OfficeZ gewoon met u mee.

Faciliteiten

Bedraad internet en wifi

Goede koffie

Openbaar vervoer

Pantry

Parkeerplaatsen

Receptie

Restaurant

Vergaderen

Volledig ingerichte werkplekken

Werkplekken

De werkplekken in OfficeZ Rijnpoort bieden plaats aan 2, 3 en- 4-persoonskamers. Ze zijn volledig ingericht, luxe bureaus in hoogte verstelbaar, stoelen, verlichting en stoffering. Vrijwel elke kamer heeft naast bureaus een zitje voor informeel overleg. Daarbij is er op iedere OfficeZ-verdieping een pantry aanwezig. De luxe werkruimtes hebben diverse formaten en zijn flexibel indeelbaar. Van executive room tot kantoortuin, alles is mogelijk.

U kunt direct aan de slag vanaf € 170,- + € 30,- servicekosten per maand.

Vergaderen

Er is een stijlvolle vergaderruimte met flatscreen en hdmi-aansluiting voor presentaties. Deze biedt plaats tot 8 comfortabele zitplaatsen. Voor kort informeel contact zijn er in vrijwel ieder kantoor zitjes aanwezig. Ook zijn er informelere ruimtes voor overleg of om wachtende gasten een plaats te bieden.

Locatie

OfficeZ Rijnpoort is perfect bereikbaar. U zit binnen een paar autominuten op de A325 en de A12. Met de bus zit u in 7 minuten op Arnhem CS. Parkeerpark van 600 plaatsen naast de deur.

Vraag nu een bezichtiging aan

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op. 

Extra info

5 + 12 =