OFFICEZ RIJNPOORT, dé toegang tot succes

Flexibele kantoorruimte in Arnhem-Zuid

Aan de Groningensingel, tussen Gelredome en Immerloopark, verheft zich OFFICEZ RIJNPOORT, een stervormig kantorengebouw van 40 meter hoog. Het bekende complex heeft een grote parkeerplaats en is zowel met auto als OV uitstekend bereikbaar.

Tien bouwlagen in een stervorm van drie vleugels, dat is Rijnpoort. Het pand is van alle gemakken voorzien en straalt luxe en klasse uit. Op de eerste verdieping is een vleugel gereedgemaakt voor het flexibele concept van OFFICEZ. U vindt er volledig ingerichte werkruimtes in verschillende groottes. Van startup tot gevestigde naam; OFFICEZ RIJNPOORT biedt elke ambitieuze ondernemer toegang tot succes.

WAAROM RIJNPOORT

 • Werken in het bruisende hart van oostelijk Nederland, op een paar autominuten van A325 en A12.
 • Perfecte uitvalsbasis voor zowel regionaal, nationaal als internationaal ondernemen.
 • Lunchen en netwerken in prachtig bedrijfsrestaurant met terras in het groen.
 • Goede koffie, pantryfaciliteiten en een bemande receptie.
 • Glasvezelnetwerk en in alle ruimtes wifi.
 • Kantoren zijn volledig ingericht en voorzien van luxe, nieuw meubilair; dat is inpluggen en aan de slag!

Zorgeloos zakendoen aan de Groningensingel

Vestig u ook op hét knooppunt van oostelijk Nederland

Aan de Groningensingel in Arnhem-Zuid zijn tal van bedrijven en instellingen gevestigd, van de Belastingdienst tot aan het Lorentz Lyceum. Helemaal aan het begin staat Rijnpoort, het imposante kantoorgebouw in het groen. De tuin rondom is onder architectuur aangelegd en wordt door een hovenier onderhouden. Een overleg op het zonneterras, met uitzicht op de waterlelies is zakendoen met allure.

Arnhem is het kloppende hart van oostelijk Nederland. Het bruist van de activiteit en de creativiteit. In Arnhem komen allerlei routes via weg, water en spoor samen die de Randstad met het Ruhrgebied verbinden. Geen wonder dat veel (inter)nationaal georiënteerde ondernemingen kiezen voor vestiging in de Rijnstad.

Zorgeloos zakendoen aan de Groningensingel

Alle ruimte om te groeien

OFFICEZ RIJNPOORT is de toegangspoort tot succes voor groeiende bedrijven van alle groottes. U kunt zich volledig concentreren op uw onderneming, het pand past u altijd. Als u uitbreidt, groeit OFFICEZ gewoon met u mee. De huur is iedere maand opzegbaar. Geen zorgen over huisvesting; dat biedt ruimte om te doen waar u echt goed in bent: succesvol ondernemen.

Waarom kiezen voor OFFICEZ RIJNPOORT?

 1. Toplocatie. Succesvol (internationaal) ondernemen op een prachtlocatie. Ontvang bezoekers in stijl in de hoge en representatieve receptie, die altijd bemand is.
 2. Perfect bereikbaar. U zit binnen een paar autominuten op de A325 en de A12. Met de bus zit u in 7 minuten op Arnhem CS. Parkeerpark van 600 plaatsen naast de deur.
 3. All-in en flexibel. Focus voor 100% op uw onderneming. Huur opzegbaar per maand, dus dat is net zo onbezorgd groeien als inkrimpen.
 4. Stijlvol en luxe. Zakendoen met allure in volledig ingerichte luxe werkkamers en vergaderruimtes. Fraai ontworpen openbare ruimtes.
 5. Ontmoeten en groeien. Netwerk met andere inspirerende ondernemers in het pand.

RIJNPOORT

856
46WERKRUIMTES
1VERGADERRUIMTES
1BEDRIJVEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in