Startbaan

OFFICEZ STARTBAAN, ondernemen met de wereld om de hoek

Flexibele kantoorruimte tussen Schiphol en Amsterdam

Op een paar kilometer van Schiphol, vlakbij het stadshart van Amstelveen staat OFFICEZ STARTBAAN. Een bijzonder kantorencomplex op een prachtlocatie. U vindt er luxe, volledig ingerichte werkruimtes in verschillende groottes.

Het fraaie complex bestaat uit vier bouwlagen en de gevels van glas en natuursteen stralen klasse uit. Ontvangt u regelmatig internationale relaties of vliegt u zelf vaak naar het buitenland? Dan is de ligging ten opzichte van Schiphol ideaal. In OFFICEZ STARTBAAN maakt u een vliegende start met uw (inter)nationale onderneming.

WAAROM STARTBAAN

  • Werken in een en groene, levendige, inspirerende omgeving met Schiphol om de hoek en openbaar vervoer voor de deur.
  • Lunchen en netwerken in een nieuw, goed restaurant in het pand.
  • Profiteren van een mooie mix van grote en kleine huurders in één gebouw.
  • Ontspannen met veel sportfaciliteiten in de buurt.
  • Direct aan de slag in een volledig ingericht kantoor, voorzien van Kinnarps kantoormeubilair.

Koninklijk ondernemen in het Keizer Karelpark

Flexibel werken op een toplocatie met topfaciliteiten

OFFICEZ STARTBAAN ligt in Keizer Karelpark-Oost in Amstelveen. Het is een ruim opgezette wijk met veel groen, brede lanen en sportfaciliteiten. Naast het pand ligt een gratis openbare parkeerplaats, maar u kunt ook een privé parkeerplaats op het complex huren. Net als buiten, ademt het pand ook binnen rust, sfeer en ruimte. De luxe ingerichte werk- en openbare ruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Zodat u zeer comfortabel succesvol zaken kunt doen.

100% focus op uw onderneming

Het enige waar u over na hoeft te denken is groeien

OFFICEZ STARTBAAN heeft alles in huis voor groeiende ondernemingen van alle groottes. Of u nu in de advocatuur of de reclame werkt, het pand past als een jas. U deelt STARTBAAN met andere inspirerende bedrijven. Die mooie mix van gedreven ondernemers zorgt voor synergie en dynamiek in het pand.

Waarom kiezen voor OFFICEZ STARTBAAN?

  1. Toplocatie. Succesvol (internationaal) ondernemen op een prachtlocatie. Rust, ruimte, groen en toch op steenworpafstand van Schiphol, Stadhart Amstelveen en Amsterdam Zuid.
  2. Perfect bereikbaar. U zit binnen een paar autominuten op de A9 en de A10. Metro-, tram- en bushalte liggen op loopafstand. Gratis openbare parkeerplaats naast de deur, eigen parkeerplaats op het complex mogelijk.
  3. All-in en flexibel. Focus voor 100% op uw onderneming. Huur opzegbaar per maand.
  4. Stijlvol en luxe. Doe zaken in stijl. Volledig ingerichte luxe werkkamers en vergaderruimtes. Fraai ontworpen openbare ruimtes. Sfeer, stijl en kwaliteit.
  5. Ontmoeten en groeien. Netwerk met andere inspirerende ondernemers in het pand. Groei onbezorgd en krimp net zo makkelijk weer in.

STARTBAAN

1262
70WERKRUIMTES
3VERGADERRUIMTES
17BEDRIJVEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in