All-in en flexibel ondernemen op een toplocatie

Splinternieuw meubilair, volledig ingerichte werkplekken

Direct aan de slag vanaf € 320 euro per maand

Elke werkplek in OFFICEZ STRAMANHOUSE is voorzien van stijlvolle, nieuwe designmeubelen. De lichte ruimtes bieden ruim uitzicht op de omgeving en het vele omringende groen. En – tegenwoordig helaas het vermelden waard in moderne gebouwen – het raam kan gewoon lekker opengezet worden. In OFFICEZ STRAMANHOUSE vinden we kamers voor twee, vier of zes personen, maar dat is maar net zoals wij het bedacht hebben. De uiteindelijke indeling bepaalt u zelf. De indeling is volledig inpasbaar en aan te passen aan uw wensen en ambities.

Dit staat voor u klaar in OFFICESTRAMANHOUSE

  1. Gezellige pantry met bar. Van keukenmes tot pindabakje; onze pantry is een volledig ingerichte keuken met gezellige bar. Ziet u zichzelf hier al lunchen of vrijmibo’en?
  2. Glasvezelinternet en wifi. Elke werkruimte is uitgerust met glasvezelinternet en wifi. Dit is uitraard inbegrepen.
  3. Stijlvol, niet stijf. Modern design bureaus, stoelen, verlichting en stoffering geven een stijlvolle maar eigentijdse uitstraling. In elke kamer vindt u daarnaast een informeel zitje.
  4. Koffie! Het lijkt een onbetekenend detail, maar het is o zo belangrijk: goede koffie. En geen gedoe met lekbakjes of aanvullen: onze schoonmaakmedewerkers staan garant voor een feilloos werkend apparaat.

WAT ANDEREN ZEGGEN

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in