OFFICEZ THE GARDEN, heeft echt alles mee

Kiezen voor Amstelveen was nog nooit zo logisch

Aan de rand van de stadstuinen bij Stadshart Amstelveen vinden we The Garden, een modern businesscomplex van vier gebouwen rond een sfeervolle binnentuin, met de namen Oak, Birch, Maple en Elm. In Elm bevindt zich OFFICEZ THE GARDEN. Parkeerruimte is er rondom The Garden in overvloed en de bereikbaarheid per auto en OV is klasse. Beter vind je het niet.

Daarmee is deze absolute A-locatie nu bereikbaar voor iedere ondernemer. Van start-up tot gevestigde naam, dankzij het flexibele concept van full-service, volledig ingerichte werkruimtes kan elk bedrijf dat vooruit wil er terecht. Kiezen voor Amstelveen, strategisch gelegen tussen Zuidas en Schiphol, was nog nooit zo logisch. Dankzij OFFICEZ THE GARDEN.

WAAROM THE GARDEN

 • werken in het kloppend hart van de Randstad met perfecte autoverbindingen en volop openbaar vervoer in de nabijheid.
 • perfecte uitvalsbasis voor internationaal ondernemen in het economisch middelpunt van het land, op korte afstand van luchthaven Schiphol.
 • alle denkbare voorzieningen onder handbereik, zoals winkels, musea, restaurants en hotels.
 • supersnel internet via glasvezelnetwerk.
 • heerlijke binnentuin met tafels en zitjes voor lunch of overleg.
 • direct aan de slag in een volledig ingericht kantoor, voorzien van luxe en splinternieuw meubilair.

Economisch epicentrum van de Randstad

Na KPMG, KLM, Nestlé, Ford Nederland (de laatste twee zelfs in The Garden zelf) vestigt het een na het andere bedrijf zich in Amstelveen. Het slaapstadje van weleer is veranderd in dé economische hotspot van de Randstad. The Garden bevindt zich midden in dat bruisende hart.

Kloppende levensader van de stad is de Beneluxbaan, de belangrijkste noord-zuidas van Amstelveen. Metro’s, trams en bussen rijden en af en aan naar de Amsterdamse binnenstad, Schiphol, de Zuidas, de RAI en het WTC. En via de A9 of de A10 kom je met de auto overal waar je zijn wilt. Maar waarom zou u. Want in Amstelveen gebeurt het!

Uw kantoor groeit met u mee

Als u zich vestigt in OFFICEZ THE GARDEN hoeft u zich geen zorgen meer te maken over huisvesting. Dat geeft ruimte om u te concentreren op zaken die echt belangrijk zijn. Extra ruimte nodig? Geen probleem. Dan groeit OFFICEZ gewoon met u mee. En zo makkelijk als u erin trekt, zou snel kunt u weer weg want de huur is iedere maand opzegbaar. Flexibiliteit is immers een voorwaarde voor succes, vinden we bij OFFICEZ.

Waarom kiezen voor OFFICEZ THE GARDEN?

 1. Toplocatie. Toonaangevende bedrijven gingen u voor. The Garden is een regelrechte toplocatie waar u uw bezoekers altijd in stijl ontvangt.
 2. Perfect bereikbaar. Binnen enkele minuten op de A9, A10, A2 en A4, parkeercapaciteit volop en bus, tram en metro vlak voor de deur. En via de Stadstuinen wandelt u door het groen naar het Stadshart, waar meer dan 200 winkels op uw wachten.
 3. All-in en flexibel. Wie gelooft in zijn product, legt zijn huurders niet vast. Bij OFFICEZ is de huur per direct opzegbaar. Niks boetes of kleine lettertjes. Dat is pas onbezorgd zakendoen.
 4. Stijlvol en luxe. Ondernemen met allure in volledig ingerichte luxe werkkamers en vergaderruimtes. Fraai ontworpen openbare ruimtes en een receptie die altijd bemand is.
 5. Ontmoeten en netwerken. Ontmoet andere inspirerende ondernemers in het pand en ontdek wat u voor elkaar kunt betekenen.
 6. Overleggen in het groen. De smaakvol ingerichte binnentuin is een populaire plek voor lunch, een korte meeting, of om even zelf in het zonnetje op uw laptop de mail bij te werken.

THE GARDEN

1524
78WERKRUIMTES
3VERGADERRUIMTES
27BEDRIJVEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in