OFFICEZ KENNEMERHAGHE, HEEL HEEMSTEDE AAN JE VOETEN

Flexibel ondernemen aan de Leidsevaartweg

Aan de Leidsevaartweg, pal naast station Heemstede-Aerdenhout, staat OFFICEZ KENNEMERHAGHE, een kantoorgebouw in negen bouwlagen, met een eigen parkeerplaats en al de voorzieningen die je wilt om de hoek. Met het intercitystation, vier buslijnen en de N201 voor de deur is de bereikbaarheid perfect te noemen.

Het kantoorpand zelf is op de modernste manier ingericht en lijkt wel ontworpen voor het flexibele concept van OFFICEZ. Doordat de gevels zelfdragend zijn, kent het gebouw geen kolommen, waardoor de indeling altijd matcht met uw wensen en ambities. De gehele eerste verdieping is al beschikbaar en binnenkort wordt ook de achtste verdieping volgens het OFFICEZ-recept ingericht.

WAAROM KENNEMERHAGHE?

  • Lekker werken en ondernemen in stijlvol Heemstede, perfect bereikbaar per auto, bus en trein.
  • De Zandvoortselaan direct om de hoek, met Albert Heijn, drogist, kaaswinkel, wijnwinkel en nog veel meer voor een snelle boodschap of een ontspannen lunch.
  • Uitstekende koffie, pantryfaciliteiten en een huismeester aanwezig.
  • Uiteraard wifi en bedraad netwerk in alle ruimtes.
  • Kantoren en vergaderruimtes zijn volledig ingericht en klaar om er aan de slag te gaan.
  • Extra vergaderruimtes op bovenste etage, inclusief een dakterras met schitterend uitzicht over Heemstede, Haarlem, Zandvoort en Schiphol.

DORPSE SFEER MIDDEN IN DE RANDSTAD

Heemstede is een van de populairste locaties in de Randstad. Stijlvolle lanen met woningen uit de jaren dertig in een ontspannen dorpse sfeer, vlakbij bos, duinen en strand, maar óók dicht bij de Haarlemse binnenstad, in rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Tel daar de nabijheid van luchthaven Schiphol bij op en je snapt waarom Heemstede zo gewild is, in ieder geval voor wonen, recreëren én werken.

Want hoe ideaal is het om juist hier uw bedrijf te vestigen? Op een van de best bereikbare plekken van het land, waar u uw gasten nooit uitgebreid hoeft uit te leggen waar ze moeten zijn, want niemand kan om Kennemerhaghe heen. Het gebouw torent hoog boven de omgeving uit. Daarom is het uitzicht er zo mooi.

RUIMTE VOOR ELKE AMBITIE

Flexibiliteit en All-in zijn de hoofdbestanddelen van het OFFICEZ-concept. Daarom kiezen ambitieuze ondernemers zo graag voor onze locaties, want de huisvesting past altijd als een jas. Meer ruimte is mogelijk, minder ruimte is mogelijk en zelfs als u naar een andere locatie wilt, houden we u niet tegen. De huur is elke maand opzegbaar. Bovendien is de indeling op al onze locaties flexibel en aanpasbaar – daar kiezen we ons vastgoed op uit. Vandaar dat we op OFFICEZ KENNEMERHAGHE niet alleen de eerste etage, maar ook de achtste etage kunnen aanbieden.

Waarom kiezen voor OFFICEZ KENNEMERHAGHE?

  1. Alles onder handbereik. Niet alleen perfect bereikbaar via auto, trein of bus, maar ook nog eens ideaal gelegen vanwege de vele winkels en andere voorzieningen, pal om de hoek.
  2. Luxe en comfort. Ondernemen op niveau met volledig ingerichte luxe werk- en vergaderruimtes met fraai en comfortabel meubilair.
  3. Zorgeloos zakendoen. Focus voor 100% op uw onderneming, want de huur is opzegbaar per maand, en over uitbreiding is op elk moment te praten.
  4. Inspiratie en netwerken. OFFICEZ KENNEMERHAGHE kent verschillende ondernemingen uit meerdere branches. Inspiratie- en netwerkmogelijkheden in eigen huis dus!

KENNEMERHAGHE

4175
254WERKRUIMTES
8VERGADERRUIMTES
50BEDRIJVEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in