Comfortabel zakendoen in luxe, flexibele kantoorruimtes

Uw bijzaken zijn onze hoofdzaken

Doe zaken in stijl in onze all-in flexkantoren

OFFICEZ verhuurt volledig ingerichte werkruimtes in stijlvolle kantoorpanden op verschillende locaties door heel Nederland. Ieder OFFICEZ pand is altijd van alle gemakken voorzien. Van een receptie, koffiehoek en bedrijfsrestaurant tot professionele, volledig ingerichte vergaderruimtes. Een perfecte plek om te werken, te netwerken, te groeien en uw gasten in stijl te ontvangen.

Direct aan de slag in uw eigen flexibele werkruimte

Plug & play vanaf 290 euro per maand

Klein of middelgroot, starter, zzp’er of internationale organisatie; iedereen kan comfortabel werken in de flexibele kantoorruimtes van OFFICEZ. De werkruimtes variëren in grootte en kunnen al vanaf 1 persoon gehuurd worden. En groeit uw bedrijf, dan groeit OFFICEZ gewoon met u mee. U kunt direct aan de slag met een mooie mix van inspirerende bedrijven om u heen.

Waarom OFFICEZ?

De vijf belangrijkste redenen om voor OFFICEZ te kiezen

  1. Flexibel werken. Huur opzegbaar per maand. Meerdere aparte werkruimtes naast elkaar huren mogelijk. Onbezorgd uitbreiden en weer inkrimpen.
  2. Stijlvol werken. Luxe ingerichte kantoorpanden en werkruimtes. Zeer representatief.
  3. Makkelijk werken. Dichtbij openbaar vervoer, winkels en horecagelegenheden.
  4. Zorgeloos werken. Volledig ingericht, glasvezelinternet en Wi-Fi en van werkelijk alle gemakken voorzien. Veel parkeerruimte en privé parkeerplaats mogelijk.
  5. Inspirerend werken. Mooie mix van grote en kleine huurders. Inspirerende bedrijven om u heen. Een plek die zorgt voor synergie en dynamiek.

KIES EEN LOCATIE

WAT ANDEREN ZEGGEN

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in