+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
Beschikbaar Vanaf   -   Beschikbaar Vanaf   -   

€425,-*

*incl servicekosten

Kennemerhaghe

Heemstede
Leidsevaartweg 99

OFFICEZ Kennemerhaghe

Flexibel ondernemen in Heemstede. Het kantoorpand zelf is op de modernste manier ingericht en lijkt wel ontworpen voor het flexibele concept van OfficeZ. Doordat de gevels zelfdragend zijn, kent het gebouw geen kolommen, waardoor de indeling altijd matcht met uw wensen en ambities.

Aan de Leidsevaartweg, pal naast station Heemstede-Aerdenhout, staat OfficeZ Kennemerhaghe, een kantoorgebouw met negen verdiepingen, een eigen parkeerplaats en al de voorzieningen die u wilt om de hoek. Uitstekende koffie, pantryfaciliteiten en er is een receptie aanwezig. Uiteraard wifi en bedraad netwerk in alle ruimtes.

Faciliteiten

Bedraad internet en wifi

Goede koffie

Openbaar vervoer

Pantry

Parkeerplaatsen

Receptie

Vergaderen

Volledig ingerichte werkplekken

Werkplekken

De werkplekken in OfficeZ Kennemerhaghe bieden plaats aan 2, 3 en- 4-persoonskamers. Ze zijn volledig ingericht, luxe bureaus elektrisch in hoogte verstelbaar, stoelen, verlichting en stoffering. Vrijwel elke kamer heeft naast bureaus een zitje voor informeel overleg. Daarbij is er op iedere OfficeZ-verdieping een pantry aanwezig. Zoals op elke OfficeZ locatie is deze indeling flexibel aan te passen aan uw wensen.

U kunt direct aan de slag vanaf € 425,- (is incl. servicekosten) per maand.

Vergaderen

Op de negende OfficeZ-verdieping bevinden zich 5 stijlvolle vergaderruimtes die plaats bieden aan zes tot acht personen. Flatscreen met hdmi-aansluiting is aanwezig voor presentaties. Ook zijn er informelere ruimtes voor overleg of om wachtende gasten een plaats te bieden.

Locatie

OfficeZ Kennemerhaghe is zeer goed bereikbaar. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. Met het intercitystation Heemstede-Aerdenhout, vier buslijnen en de N201 voor de deur is de bereikbaarheid perfect te noemen.

Vraag nu een bezichtiging aan

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op. 

Extra info

4 + 13 =