+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
Beschikbaar Vanaf   -   Beschikbaar Vanaf   -   

€425,-*

*incl servicekosten

Bavinckhouse

Amstelveen
Professor J.H. Bavincklaan 2-4

OFFICEZ Bavinckhouse

Comfortabel ondernemen op de rand van Amsterdam-Zuid. Bavinckhouse is een uniek, ontworpen business center met flexibele werkruimtes. Het bijzondere pand bestaat uit een hoofdgebouw en een zijvleugel en heeft zes verdiepingen. De twee delen zijn met elkaar verbonden door een indrukwekkende hal die aansluit op de entree.

In de groene omgeving van Business Park Kronenburg, nabij de Zuid-as staat OfficeZ Bavinckhouse. Een stijlvol en inspirerend gebouw, met een eigen parkeerplaats en al de voorzieningen die u wilt om de hoek.

Faciliteiten

Bedraad internet en wifi

Goede koffie

Openbaar vervoer

Pantry

Parkeerplaatsen

Receptie

Restaurant

Vergaderen

Volledig ingerichte werkplekken

Werkplekken

De werkplekken in OfficeZ Bavinckhouse bieden plaats aan 2, 3 en- 4-persoonskamers. Ze zijn ruim en stijlvol gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Op iedere OfficeZ-verdieping is een pantry aanwezig. De luxe werkruimtes zijn verdeeld over zes verdiepingen en kunnen naast elkaar gehuurd worden. Als uw onderneming groeit, groeit OfficeZ dus gewoon met u mee.

U kunt direct aan de slag vanaf € 425,- (is incl. servicekosten) per maand.

Vergaderen

Op alle OfficeZ-verdiepingen bevinden zich stijlvolle vergaderruimtes die plaats bieden aan zes tot acht personen. Flatscreen met hdmi-aansluiting is aanwezig voor presentaties. Ook zijn er informelere ruimtes voor overleg of om wachtende gasten een plaats te bieden.

Locatie

OfficeZ Bavinckhouse is zeer goed bereikbaar. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. U zit snel met de auto op de Ring A10 of op de A9. Sneltramhalte Kronenburg is op minder dan 10 minuten loopafstand. Met de tram of metro staat u binnen 5 minuten op trein- en metrostation Amsterdam Zuid WTC en ook de Amsterdamse binnenstad, de Zuidas en luchthaven Schiphol zijn goed en makkelijk bereikbaar.

Vraag nu een bezichtiging aan

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op. 

Extra info

10 + 6 =