+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
Beschikbaar Vanaf   -   Beschikbaar Vanaf   -   

€350,-*

*incl servicekosten

Benelux

Amstelveen
Van Heuven Goedhartlaan 121

OFFICEZ Benelux

Comfortabel ondernemen in Amstelveen. Vlakbij het Stadshart vinden we het Benelux gebouw. Bij binnenkomst tref je een prachtig atrium aan. Het complex heeft een eigen parkeerplaats en al de voorzieningen die u wilt zijn om de hoek. Op de begane grond bevindt zich een OfficeZ vleugel.

Ondernemen met allure in volledig ingerichte luxe werkkamers en vergaderruimte. Fraai ontworpen openbare ruimtes en een receptie die altijd bemand is.

Faciliteiten

Bedraad internet en wifi

Goede koffie

Pantry

Parkeerplaatsen

Receptie

Vergaderen

Volledig ingerichte werkplekken

Werkplekken

De werkplekken in OfficeZ Benelux bieden plaats aan 2, 4 en- 6-persoonskamers. Ze zijn volledig ingericht, luxe bureaus in hoogte verstelbaar, stoelen, verlichting en stoffering. Elke kamer heeft naast bureaus een zitje voor informeel overleg. Op de OfficeZ-vleugel is een pantry aanwezig.

U kunt direct aan de slag vanaf € 350,- (is incl. servicekosten) per maand.

Vergaderen

Er is een stijlvolle vergaderruimte met flatscreen en hdmi-aansluiting voor presentaties. Deze biedt plaats tot 6 comfortabele zitplaatsen. Voor kort informeel contact zijn er in vrijwel ieder kantoor zitjes aanwezig. Ook is er een informelere ruimte voor overleg of om wachtende gasten een plaats te bieden.

Locatie

OfficeZ Benelux gebouw is zeer goed bereikbaar. Binnen enkele minuten op de A9, A10, A2 en A4 en parkeercapaciteit volop. Metro’s, trams en bussen rijden en af en aan naar de Amsterdamse binnenstad, Schiphol, de Zuidas, de RAI en het WTC.

Vraag nu een bezichtiging aan

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op. 

Extra info

12 + 9 =