+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
Beschikbaar Vanaf   -   Beschikbaar Vanaf   -   

€350,-*

*incl servicekosten

Mountain OfficeZ

Bunnik
Kosterijland 10-18

Mountain OfficeZ

Ondernemen in midden Nederland. Op een paar kilometer van Utrecht, direct naast de A12 staat Mountain OfficeZ. Een bijzonder kantorencomplex op een prachtlocatie. Het fraaie complex naar bijzonder architectonisch ontwerp heeft indrukwekkende gevels met veel glas.

Mountain OfficeZ maakt onderdeel uit van het ruim opgezette kantorencomplex Entrada. Naast het pand ligt een gratis openbare parkeerplaats, maar u kunt ook een parkeerplaats op het complex huren.

Faciliteiten

Bedraad internet en wifi

Goede koffie

Openbaar vervoer

Pantry

Parkeerplaatsen

Receptie

Restaurant

Vergaderen

Volledig ingerichte werkplekken

Werkplekken

De werkplekken in Mountain OfficeZ bieden plaats aan 2, 3 en- 4-persoonskamers. Ze zijn volledig ingericht, luxe bureaus elektrisch in hoogte verstelbaar, stoelen, verlichting en stoffering. Op de OfficeZ-verdieping is een pantry aanwezig. De volledig ingerichte luxe werkruimtes hebben diverse formaten en kunnen desgewenst naast elkaar gehuurd worden. Als uw onderneming groeit, groeit OfficeZ dus gewoon met u mee.

U kunt direct aan de slag vanaf € 350,- (is incl. servicekosten) per maand.

Vergaderen

Er zijn 2 stijlvolle vergaderruimtes met flatscreen en hdmi-aansluiting voor presentaties. Deze biedt plaats tot 8 comfortabele zitplaatsen. Ook zijn er informelere ruimtes voor overleg of om wachtende gasten een plaats te bieden.

Locatie

Mountain OfficeZ is perfect bereikbaar. U zit binnen een paar autominuten op de A12. Bushalte en treinstation Bunnik op loopafstand. Gratis openbare parkeerplaats naast de deur, eigen parkeerplaats op het complex mogelijk.

Vraag nu een bezichtiging aan

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op. 

Extra info

8 + 2 =