+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
Beschikbaar Vanaf   -   Beschikbaar Vanaf   -   

€450,-*

*incl servicekosten

Commerce Parc

Amstelveen
Krijgsman 19

OFFICEZ Commerce Parc

Flexibele kantoorruimte in Amstelveen. Langs de A9, naast het complex van KPMG ligt Commerce Parc Amstelveen. Nu zal de naam Commerce Parc u niet zo veel zeggen, maar namen/merken als BDO, GfK en LG des te meer. Zij vestigden zich eerder op deze zichtlocatie, met maximale uitstraling.

In het C-gebouw van dit gewilde stukje Amstelveen heeft OfficeZ de hand weten te leggen op de gehele begane grond en deze volledig ingericht, met splinternieuw meubilair en van alle gemakken voorzien. 17 luxe kantoorruimtes met ieder 2 werkplekken. De indeling kunnen we aanpassen naar uw wensen.

Faciliteiten

Bedraad internet en wifi

Goede koffie

Openbaar vervoer

Pantry

Parkeerplaatsen

Restaurant

Vergaderen

Volledig ingerichte werkplekken

Werkplekken

De werkplekken in OfficeZ Commerce Parc bieden plaats aan 2 persoonskamers. Ze zijn volledig ingericht, luxe bureaus elektrisch in hoogte verstelbaar, stoelen, verlichting en stoffering. Elke kamer heeft naast bureaus een zitje voor informeel overleg. Op de OfficeZ-verdieping is een pantry aanwezig. Er zijn zeventien ruimtes met elk twee werkplekken, maar die indeling is aan te passen aan uw wensen en groeistrategie.

U kunt direct aan de slag vanaf € 450,- (is incl. servicekosten) per maand.

Vergaderen

Er zijn 2 stijlvolle vergaderruimtes met flatscreen en hdmi-aansluiting voor presentaties. Ze bieden plaats tot 7 comfortabele zitplaatsen. Voor kort informeel contact zijn er in vrijwel ieder kantoor zitjes aanwezig. Ook zijn er informelere ruimtes voor overleg of om wachtende gasten een plaats te bieden.

Locatie

OfficeZ Commerce Parc is perfect bereikbaar, direct aan de A9, met om de hoek A2, A4, A10 én Schiphol. In 5 minuten sta je in Amstelveen centrum, binnenstad Amsterdam ligt op 20 autominuten.

Vraag nu een bezichtiging aan

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op. 

Extra info

4 + 10 =