+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
Beschikbaar Vanaf   -   Beschikbaar Vanaf   -   

€425,-*

*incl servicekosten

Court Yard

Amsterdam
Naritaweg 127

OFFICEZ Court Yard

Werken, groeien en ontmoeten in stijl. Aan de Naritaweg in Amsterdam-Sloterdijk ligt het imposante OfficeZ Court Yard. Een bijzonder gebouw met een indrukwekkende glazen entree. Het pand ligt in een u-vorm rondom een aantrekkelijke groenpartij. NS Station Sloterdijk ligt op steenworpafstand.

Het is een gebied dat enorm in opkomst is en waar het bruist van de nieuwe initiatieven. Maar ook gerenommeerde bedrijven als het UWV, De Belastingdienst, Warner Bros en De Telegraaf hebben hun thuis in het gebied rond Amsterdam-Sloterdijk.

Faciliteiten

Bedraad internet en wifi

Goede koffie

Openbaar vervoer

Pantry

Parkeerplaatsen

Receptie

Vergaderen

Volledig ingerichte werkplekken

Werkplekken

De werkplekken in OfficeZ Court Yard bieden plaats aan 2 en- 4-persoonskamers. Ze zijn volledig ingericht, luxe bureaus in hoogte verstelbaar, stoelen, verlichting en stoffering. Op de OfficeZ-verdieping is een ruime pantry aanwezig. Als uw onderneming groeit, groeit OfficeZ dus gewoon met u mee.

U kunt direct aan de slag vanaf € 425,- (is incl. servicekosten) per maand.

Vergaderen

Er zijn 2 stijlvolle vergaderruimtes met flatscreen en hdmi-aansluiting voor presentaties. Ze bieden plaats tot 8 comfortabele zitplaatsen. Ook zijn er informelere ruimtes voor overleg of om wachtende gasten een plaats te bieden.

Locatie

OfficeZ Court Yard ligt in het kantorengebied Teleport en is zeer goed bereikbaar. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het pand ligt naast NS Station Sloterdijk en u zit met de auto binnen een paar minuten op de Ring A10 West of op de A5. Binnen zo’n 6 autominuten bent u in de Amsterdamse binnenstad. En ook luchthaven Schiphol is snel en makkelijk bereikbaar.

Vraag nu een bezichtiging aan

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op. 

Extra info

4 + 5 =