+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
Beschikbaar Vanaf   -   Beschikbaar Vanaf   -   

€375,-*

*incl servicekosten

Prinsenhof

Badhoevedorp
Prins Mauritslaan 1-39

OFFICEZ Prinsenhof

Werken, groeien en ontmoeten in stijl. Aan de Prins Mauritslaan in Badhoevedorp ligt het statige kantorencomplex Prinsenhof. Prinsenhof bestaat uit vier kantoorgebouwen allen met hun eigen entree. De gebouwen kenmerken zich door hun indrukwekkende natuurstenen gevel en mooi aanlegde groenvoorziening.

Een perfecte plek om flexibel en comfortabel te werken aan de groei van uw onderneming. U kunt direct aan de slag in een luxe, volledig ingericht kantoor, voorzien van modern kantoormeubilair. En het gemak van winkelvoorzieningen in de nabije omgeving.

Faciliteiten

Bedraad internet en wifi

Goede koffie

Openbaar vervoer

Pantry

Parkeerplaatsen

Vergaderen

Volledig ingerichte werkplekken

Werkplekken

De werkplekken in OfficeZ Prinsenhof bieden plaats aan 2, 3 en- 4-persoonskamers. Ze zijn volledig ingericht, luxe bureaus in hoogte verstelbaar, stoelen, verlichting en stoffering. Vrijwel elke kamer heeft naast bureaus een zitje voor informeel overleg. Daarbij is er op iedere OfficeZ-verdieping een pantry aanwezig. De volledig ingerichte luxe werkruimtes zijn verdeeld over een aantal vleugels en kunnen naast elkaar gehuurd worden. Als uw onderneming groeit, groeit OfficeZ dus gewoon met u mee.

U kunt direct aan de slag vanaf € 375,- (is incl. servicekosten) per maand.

Vergaderen

Er zijn stijlvolle vergaderruimtes met flatscreen en hdmi-aansluiting voor presentaties. Ze bieden plaats tot 7 comfortabele zitplaatsen. Voor kort informeel contact zijn er in vrijwel ieder kantoor zitjes aanwezig. Ook zijn er informelere ruimtes voor overleg of om wachtende gasten een plaats te bieden.

Locatie

OfficeZ Prinsenhof ligt direct aan de rijksweg A9, dit zorgt voor een zeer goede bereikbaarheid. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. U zit binnen een paar autominuten op de A4-A5 en de A10. Op loopafstand van het complex bevindt zich een bushalte met goede verbindingen. En ook luchthaven Schiphol is snel en makkelijk bereikbaar.

Vraag nu een bezichtiging aan

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op. 

Extra info

8 + 9 =