+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
Beschikbaar Vanaf   -   Beschikbaar Vanaf   -   

€400,-*

*incl servicekosten

Startbaan

Amstelveen
Startbaan 6

OFFICEZ Startbaan

Ondernemen met de wereld om de hoek. Op een paar kilometer van Schiphol, vlakbij het stadshart van Amstelveen staat OfficeZ Startbaan. Een bijzonder kantorencomplex op een prachtlocatie.

Het fraaie complex bestaat uit vier bouwlagen en de gevels van glas en natuursteen stralen klasse uit. U vindt er luxe, volledig ingerichte werkruimtes in verschillende groottes. Een eigen parkeerplaats en al de voorzieningen die u wilt om de hoek.

Faciliteiten

Bedraad internet en wifi

Goede koffie

Openbaar vervoer

Pantry

Parkeerplaatsen

Receptie

Restaurant

Vergaderen

Volledig ingerichte werkplekken

Werkplekken

De werkplekken in OfficeZ Startbaan bieden plaats aan 1, 2, 3 en- 4-persoonskamers. Ze zijn volledig ingericht, luxe bureaus in hoogte verstelbaar, stoelen, verlichting en stoffering. Vrijwel elke kamer heeft naast bureaus een zitje voor informeel overleg. Daarbij is er op iedere OfficeZ-verdieping een pantry aanwezig. Per verdieping kunnen werkruimtes naast elkaar gehuurd worden. Als uw onderneming groeit, groeit OfficeZ dus gewoon met u mee.

U kunt direct aan de slag vanaf € 400,- (is incl. servicekosten) per maand.

Vergaderen

Er zijn 6 stijlvolle vergaderruimtes met flatscreen en hdmi-aansluiting voor presentaties. Ze bieden plaats tot 7 comfortabele zitplaatsen. Voor kort informeel contact zijn er in vrijwel ieder kantoor zitjes aanwezig. Ook zijn er informelere ruimtes voor overleg of om wachtende gasten een plaats te bieden.

Locatie

OfficeZ Startbaan is perfect bereikbaar. U zit binnen een paar autominuten op de A9 en de A10. Metro-, tram- en bushalte liggen op loopafstand. Gratis openbare parkeerplaats naast de deur, eigen parkeerplaats op het complex mogelijk. En op een steenworpafstand van Schiphol, Stadshart Amstelveen en Amsterdam Zuid.

Vraag nu een bezichtiging aan

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op. 

Extra info

2 + 3 =