+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
Beschikbaar Vanaf   -   Beschikbaar Vanaf   -   

€425,-*

*incl servicekosten

Stramanhouse

Amsterdam
Stramanweg 101

OFFICEZ Stramanhouse

Zorgeloos zakendoen in Zuid-Oost. Wie de afrit neemt richting Zakenpark Amsterdam-Zuidoost en de Arenaboulevard, kan niet om Stramanhouse heen. Voordat je het stadion en andere landmarks als Ziggo Dome of AFAS Live ziet, is het eerste gebouw dat in het oog springt Stramanhouse. Dit stijlvolle kantoorgebouw, waar al zo veel ambitieuze bedrijven een onderkomen hebben gevonden. Op de tweede etage hebben we OfficeZ Stramanhouse ingericht.

OfficeZ Stramanhouse heeft een eigen parkeerplaats en al de voorzieningen die u wilt om de hoek. Uitstekende koffie, pantryfaciliteiten en uiteraard wifi en bedraad netwerk in alle ruimtes.

Faciliteiten

Bedraad internet en wifi

Goede koffie

Openbaar vervoer

Pantry

Parkeerplaatsen

Vergaderen

Volledig ingerichte werkplekken

Werkplekken

De werkplekken in OfficeZ Stramanhouse bieden plaats aan 2, 4 en- 6-persoonskamers. Ze zijn volledig ingericht, luxe bureaus in hoogte verstelbaar, stoelen, verlichting en stoffering. Vrijwel elke kamer heeft naast bureaus een zitje voor informeel overleg. Daarbij is er op de OfficeZ-verdieping een pantry aanwezig. De indeling is volledig inpasbaar en aan te passen aan uw wensen en ambities. Als uw onderneming groeit, groeit OfficeZ dus gewoon met u mee.

U kunt direct aan de slag vanaf € 425,- (is incl. servicekosten) per maand.

Vergaderen

Er bevindt zich een stijlvolle vergaderruimte die plaats biedt aan 7 personen. Flatscreen met hdmi-aansluiting is aanwezig voor presentaties. Op de begane grond bevindt zich een informelere ruimte met grote tafel, voor overleg of om wachtende gasten een plaats te bieden.

Locatie

OfficeZ Stramanhouse is zeer goed bereikbaar. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. Met het Station Amsterdam Bijlmer Arena, diverse buslijnen en de metro om de hoek is de bereikbaarheid perfect te noemen.

Vraag nu een bezichtiging aan

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op. 

Extra info

9 + 3 =