+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
+
Eleanor Rooseveltlaan 255
1183 CK Amstelveen
E info@officez.nl
T 020 453 31 35
Beschikbaar Vanaf   -   Beschikbaar Vanaf   -   

€450,-*

*incl servicekosten

The Garden

Amstelveen
Stroombaan 10-12

OFFICEZ The Garden

Heeft echt alles mee. Aan de rand van de stadstuinen bij Stadshart Amstelveen vinden we The Garden, een modern businesscomplex van vier gebouwen rond een sfeervolle binnentuin, met de namen Oak, Birch, Maple en Elm. In gebouw Elm en Birch bevindt zich OfficeZ.

Ondernemen met allure in volledig ingerichte luxe werkkamers en vergaderruimtes. Fraai ontworpen openbare ruimtes en een receptie die altijd bemand is. De smaakvol ingerichte binnentuin is een populaire plek voor lunch, een korte meeting, of om even zelf in het zonnetje op uw laptop de mail bij te werken.

Faciliteiten

Bedraad internet en wifi

Goede koffie

Openbaar vervoer

Pantry

Parkeerplaatsen

Receptie

Restaurant

Vergaderen

Volledig ingerichte werkplekken

Werkplekken

De werkplekken in OfficeZ The Garden bieden plaats aan 2, 3 en- 4-persoonskamers. Maar dat is volledig aanpasbaar: van executive room tot kantoortuin, u zegt het maar. Ze zijn volledig ingericht, luxe bureaus in hoogte verstelbaar, stoelen, verlichting en stoffering. Vrijwel elke kamer heeft naast bureaus een zitje voor informeel overleg. Daarbij is er op iedere OfficeZ-verdieping een pantry aanwezig. Als uw onderneming groeit, groeit OfficeZ dus gewoon met u mee.

U kunt direct aan de slag vanaf € 450,- (is incl. servicekosten) per maand.

Vergaderen

Er zijn 3 stijlvolle vergaderruimtes met flatscreen en hdmi-aansluiting voor presentaties. Ze bieden plaats tot 7 comfortabele zitplaatsen. Voor kort informeel contact zijn er in vrijwel ieder kantoor zitjes aanwezig. Ook zijn er informelere ruimtes voor overleg of om wachtende gasten een plaats te bieden.

Locatie

OfficeZ The Garden is perfect bereikbaar. Binnen enkele minuten op de A9, A10, A2 en A4 en parkeercapaciteit volop. Metro’s, trams en bussen rijden en af en aan naar de Amsterdamse binnenstad, Schiphol, de Zuidas, de RAI en het WTC. En via de Stadstuinen wandelt u door het groen naar het Stadshart, waar meer dan 200 winkels op uw wachten.

Vraag nu een bezichtiging aan

Laat uw gegevens achter en we nemen spoedig contact op. 

Extra info

2 + 15 =