OFFICEZ STRAMANHOUSE,
ZORGELOOS ZAKENDOEN IN ZUIDOOST

Alleen met autopech zit je dichter op de A2

Wie de afrit neemt richting Zakenpark Amsterdam-Zuidoost en de Arenaboulevard, kan niet om Stramanhouse heen. Voordat je het stadion en andere landmarks als Ziggo Dome of AFAS Live ziet, is het eerste gebouw dat in het oog springt Stramanhouse. Aan de Burgemeester Stramanweg 101 staat het stijlvolle kantoorgebouw, waar al zo veel ambitieuze bedrijven een onderkomen hebben gevonden. Op de tweede etage hebben we nu OFFICEZ STRAMANHOUSE ingericht. Daarmee wordt deze toplocatie nu voor iedereen bereikbaar.

Want dat is het mooie aan ons flexibele concept van volledig ingerichte werkruimtes: ieder bedrijf kan er terecht: van 2 tot 28 personen, het past erin. En heeft u meer mensen in dienst, dan hebben we misschien nog wel plek op de volgende etage. Zoals gezegd is ons concept voor iedereen bereikbaar. En nog even over bereikbaarheid gesproken: met de trein, de metro en diverse buslijnen om de hoek is ook de OV-ontsluiting top te noemen.

WAAROM STRAMANHOUSE?

  • pal aan de A2, met volop openbaar vervoer in de nabijheid.
  • zorgeloos zakendoen in een volledig ingericht kantoor, voorzien van luxe en splinternieuw meubilair.
  • alle denkbare voorzieningen onder handbereik, zoals winkels, concertzalen, restaurants en natuurlijk de Johan Cruijff Arena.
  • supersnel internet via glasvezelnetwerk.
  • vaste telefoonaansluiting (Voip) mogelijk.

Het échte centrum van Amsterdam

Het bruisende centrum van Amsterdam ligt allang niet meer in de oude, door toeristen overspoelde binnenstad, maar hier: in Zuidoost. In de laatste decennia is hier een uitgaans-, sport-, shop-, events- én businesshotspot ontstaan die zijn weerga niet kent.

Slimme ondernemers weten dat; daarom vestigt het ene naar het andere bedrijf zich in Zuidoost, zoals Stramanhouse. Immers, behalve een ongekend aantal voorzieningen mag het stadsdeel zich verheugen in een verrassende hoeveelheid groen. En dat alles is perfect bereikbaar per spoor, auto, metro, bus en via luchthaven Schiphol.

Flexibel en all-in – dat is OFFICEZ

Een bedrijf opbouwen is een dynamisch proces. Dat vraagt om bewegingsruimte en flexibiliteit. Die krijgt u optimaal in OFFICEZ STRAMANHOUSE. De indeling is even gemakkelijk aan te passen als onze afspraken ten aanzien van huisvesting. Wilt u meer ruimte dan kan dat, wilt u minder ruimte dan kan dat ook en zelfs als u ergens anders heen wilt is dat geen probleem. De huur is elke maand opzegbaar. In service en flexibiliteit schuilt de kracht het OFFICEZ-concept.

Waarom kiezen voor OFFICEZ STRAMANHOUSE?

  1. Perfect bereikbaar. Binnen enkele minuten bent u via de A2 op de A1, A9, A10 of A4, er is volop parkeercapaciteit en ook via het enorme aanbod OV bent u in een ommezien in de binnenstad, de RAI, de Zuidas of Schiphol.
  2. All-in en flexibel. Bij OFFICEZ geloven we in zorgeloos zakendoen. Daarom is de huur all-in en per maand opzegbaar.
  3. Toplocatie. Amsterdam Zuidoost is booming. Het ene na het andere bedrijf vestigt zich in dit stadsdeel, met Stramanhouse als stijlvolle poortwachter aan de A2.
  4. Ontmoeten en groeien. Netwerk met inspirerende ondernemers in het pand of in de omgeving.
  5. Stijlvol en luxe. Ondernemen met allure in volledig ingerichte werkkamers met splinternieuw, luxe meubilair. Fraai ontworpen openbare ruimtes.

STRAMANHOUSE

476
26WERKRUIMTES
1VERGADERRUIMTES
7BEDRIJVEN

Naam*

Email*

Bedrijf

Telefoon

Locatie

Ik ben geïnteresseerd in